Cenovnik USB memorije sa brendiranjem

Download USB CENOVNIKA
37.316.87 deocomDeocom cene
37.110 Datax
37.122 iMemoryiMemory cene
37.121 StickStick cene
37.312.88 Data KeyData Key cene
37.315.80 SliderSlider cene
37. Smart & Smart PlusSmart cene
37.317 AlumaxAlumax cene
37.101 Credit CardCredit Card cene
37.105.90 Mini CardMini Card cene
37.400 OptimusOptimus cene

NAPOMENA: Dodaci se isporučuju odvojeno. Ukoliko želite da poručite USB-ove zapakovane sa dodacima, cena usluge sastavljanja i pakovanja se naplaćuje dodatno, i to 0.10 EUR po komadu poručenog USB modela.

PLAĆANJE: Cenovnik prikazuje NETO cene, bez uračunatog PDV-a. Obavezna je uplata avansa 100%. Za ovu grupu proizvoda važi gornji kurs NBS na dan uplate.

NAČIN PORUČIVANJA: Artikli iz robne grupe USB se poručuju ISKLJUČIVO PUTEM e-maila.

CENE: Prikazane cene u odnosu na broj poručenih komada se odnose ISKLJUČIVO NA POJEDINAČNI MODEL, nisu primenjive zbirno na više različitih modela. Prilikom poručivanja USB modela kojih nema na zalihama a u momentu poručivanja, cena se potvrđuje po konkretnom upitu. Obzirom da se radi o robi berzanskog tipa, cene su podložnije promenama od ostalih artikala u našoj ponudi.

DIZAJNIRANJE Ukoliko kupac putem e-maila dostavi svoj logo u vektorskom formatu (ai, pdf, cdr ili eps fajl), dizajniranje u smislu razrade položaja, rasporeda i boja LOGO-a i ostalih podataka je BESPLATNO. Iscrtavanje LOGO-a na osnovu uzorka na papiru ili “bitmape” u elektronskom formatu se naplaćuje 10 EUR. Osmišljavanje kompletnog idejnog rešenja za model CREDIT CARD i MINI CARD se dodatno naplaćuje, po dogovoru, u zavisnosti od kompleksnosti zahteva.

UZORCI Usluga izrade uzoraka za potvrdu porudžbine u elektronskom obliku (PDF) je BESPLATNA. I obavezna, jer bez potvrde kupca ne otpočinjemo proces brendiranja. Usluga izrade uzoraka za potvrdu porudžbine pri čemu je USB model brendiran i poslat na Vašu adresu, za tehniku digitalne štampe u punom koloru iznose 10 EUR, a za sve ostale tehnike 20 EUR. Uzorci se dostavljaju sa čipovima bez memorije a ukoliko zahtevate i memoriju ona se dodatno naplaćuje po ceni iz cenovnika.


Početak strane